LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Stërvitjet e kuqezinjve në Antalia të Turqisë ...

blog-grid

KF Shkëndija njofton se ka arritur marrëveshje m...

blog-grid

Kuqezinjtë nesër do të luajnë ndeshjen e dytë...

blog-grid

Pas fazës së parë të përgatitjeve të zhvillu...

blog-grid

KF Shkëndija me kënaqësi njofton se ka arritur ...

blog-grid

KF Shkëndija me kënaqësi njofton se ka arritur ...

blog-grid

KF Shkëndija njofton se ka arritur marrëveshje m...

blog-grid

Shkëndija angazhon një përforcim mjaft cilësor...

blog-grid

Sot ka përfunduar pushimi dimëror për lojtarët...

blog-grid

KF Shkëndija dhe mesfushori Kamer Qaka kanë rën...

blog-grid

KF Shkëndija njofton ndërprerjen e bashkëpunimi...

blog-grid

Futbollistët e Shkëndijës sot vizituan fëmijë...

blog-grid

KF Shkëndija dhe Armend Alimi kanë arritur marr...

blog-grid

Ditën e diel kuqezinjtë do të zhvillojnë ndesh...

blog-grid

KF Shkëndija shpreh indinjatë dhe njofton opinio...