Shkëndija kthehet në Tetovë, të dielën miqësore me Vllazërimin

Ekipi të mërkurën është kthyer në Tetovë dhe futbollistët deri të premten janë të lirë. Të shtunën vazhdojnë përgatitjet në Tetovë, ndërsa të dielën në Veles do të luhet ndeshje kontrolluese me Vllazërimin e Kërçovës. Shkëndija përfundimsht në pranverë do të jetë ‘vendase’ në Veles.

Tabela

Poz. Skuadra NL P
1 Vardar 18 43
2 Shkëndija 18 38
3 Sileks 18 26
4 Rabotniçki 18 24
5 Shkupi 18 24
6 Renova 18 20
7 Horizont Turnovo 18 20
8 Bregallnica 18 19
9 Mlladost C.D 18 16
10 Metalurg 18 13

Ndeshja e radhës

Shkëndija VS Horizont T>
Data:21/02/2016, Ora:14:00
Vendi:/, /