LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Shkëndija zhvillon përgatitje shumë pozitive n�...

blog-grid

Shkëndija ka barazuar 0:0 me ekipin kroat RNK Spl...

blog-grid

Nga tabori i BATE Borisovit kanë lavdëruar ekipi...

blog-grid

Skuadra ka shënuar fitore 2:1 në takimin kontrol...

blog-grid

Kapiteni Ferhan Hasani ka nisur të vrapojë tre m...

blog-grid

Stafi teknik i Shkëndijës në’ menynë’ e so...

blog-grid

Shkëndija ka shënuar fitore bindëse 4:1 përbal...

blog-grid

Shkëndija të mërkurën në orën 16:00 sipas ko...

blog-grid

Shkëndija tani më është vendosur në ‘Papill...

blog-grid

Ekspedita e Shkëndijës të dielën ka udhëtuar ...

blog-grid

Plani i ndeshjeve kontrolluese të Shkëndijës n�...

blog-grid

Mbrojtësit Sedat Berisha e Xhelil Abdulla dhe mes...

blog-grid

Shkëndija ka fituar edhe miqësoren e dytë në O...

blog-grid

Sulmuesi Hristijan Kirovski nuk do të jetë pjes�...

blog-grid

Sulmuesi kroat dhe drejtuesit e klubit kanë ndër...