BULETINI INFORMATIV

blog-grid

Lojtarët, stafi teknik dhe të punësuarit në kl...

blog-grid

Komunikatë zyrtare

KF Shkëndija njofton opinionin se Sindikata për ...

blog-grid

KF Shkëndija si klub me përgjegjësi sociale bas...

blog-grid

“Sileksi zhvillon sezon pozitiv dhe kishte s...

blog-grid

Shkëndija vazhdon traditën tashmë gjashtëvjeç...

blog-grid

Kuqezinjtë qëndrojnë bindshëm para ekipeve tje...

blog-grid

KF Shkëndija përmes kësaj shkrese njofton opini...

blog-grid

KF Shkëndija të dielën në kuadër të xhiros s...

blog-grid

Saktë në jubileun e 40-të vjetorit të themelim...

blog-grid

KF Shkëndija shpall konkurs për punësim  në p...

blog-grid

Pas paraqitjeve të dobëta të skuadrës gjatë k...

blog-grid

Shkëndija ‘njoftohet’ me terrenin e &...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë shprehur respekt dhe maturi për...

blog-grid

Shkëndija tashmë është akomoduar në Talin të...

blog-grid

“E dij se Shkëndija është skuadër shumë e m...