LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Fitorja 3:0 ndaj Sileksit ka lënë të kënaqur s...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë siguruar përforcimin e parë p...

blog-grid

Kuqezinjtë të mërkurën në Tetovë presin Sile...

blog-grid

Mos efikasiteti në fazën sulmuesi dhe pakujdesia...

blog-grid

Futbollistët kuqezi duken të gatshëm për t’i...

blog-grid

Shkëndija punon intenzivisht për vazhdimin e kam...

blog-grid

Shefi i ri i stafit teknik të KF Shkëndija, Erne...

blog-grid

Pas emërimit shef i stafit teknik të KF Shkëndi...

blog-grid

KF Shkëndija me kënaqësi njofton se Ernest Gjok...

blog-grid

Kuqezinjtë kërkojnë fitore kundër Vardarit të...

blog-grid

KF Shkëndija ka hyrë në fazën përfundimtare t...

blog-grid

Shkëndija të shtunën në Çair përballet me Sh...

blog-grid

Barazimi 2:2 në fushë të Vardarit bnë takimin ...

blog-grid

Shkëndija të mërkurën në Shkup kundër Vardar...

blog-grid

“Vlerësoj se jemi përgjigjur mirë pas sta...