LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Të dielën në Tetovë presim Bregallnicën në k...

blog-grid

“Me trajnerin Qatip Osmani duket se gjejmë form...

blog-grid

Debutim në ekipin e parë për Amir Nuhija dhe Me...

blog-grid

Kuqezinjtë lënë anësh kampionatin për një ç...

blog-grid

Kuqezinjtë të mërkurën përballë Skopjes kër...

blog-grid

Sulmuesi 17-të vjeçar shihet si talent i së ard...

blog-grid

Shkëndija ka nisur me stil pas pauzës ndërkomb...

blog-grid

Reagimi i skuadës që negativën 1:0 e përmbysi ...

blog-grid

Pauza ndërkombëtare ka përfunduar dhe Shkëndij...

blog-grid

Dueli i të dielës me Pobedën ka vlerë të madh...

blog-grid

Futbollistët e angazhuar në ekipet përfaqësues...

blog-grid

Dy anëtarët e Shkëndijës u paraqitën me nota ...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë lënë pas një javë intenzive ...

blog-grid

Miqësorja me Gostivarin i ka takuar Shkëndijës ...