LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Me vlerësim maksimal për 16 ditët e para të p�...

blog-grid

KF Shkëndija shpreh falemenderim dhe mirënjohje ...

blog-grid

KF Shkëndija shpreh falemenderim dhe mirënjohje ...

blog-grid

Fantazisti kosovar me shumë entuziazëm ka pritur...

blog-grid

Mesfushori 28 vjeçar vjen nga skuadra e Prishtin�...

blog-grid

KF Shkëndija shpreh falemenderim dhe mirënjohje ...

blog-grid

Mbrojtësi i majtë Zija Merxhani kthehet në tabo...

blog-grid

Ardian Limani ka scarier pse ai beson se lëvizja ...

blog-grid

Kuqezinjtë përforcojnë repartin defanziv me ang...

blog-grid

Lorik Kaba Jakupi dhe Amir Nuhija kanë firmosur k...

blog-grid

Fundi i sezonit të kaluar solli skadimin e kontra...

blog-grid

Stafi i ri teknik u Shkëndijës në krye me Ardia...

blog-grid

Me ide të qarta për atë që kërkohet nga ai dh...

blog-grid

Mesfushori nuk do të jetë më pjesë e kuqezinj�...

blog-grid

Shkëndija synon të kthejë primatin e më të mi...