Të mbyllim vitin të dielën bashkarisht me fitore

No image

Shkëndija len pas vetes një përballje të vështirë, por koha është për të ndryshuar skenarin. Humbëm ndeshjen e fundit me rivalin tonë të drejtpërdrejtë, Shkupin, dhe e kuptojmë zhgënjimin e tifozëve tanë. Megjithatë, kjo nuk duhet të na largojë nga synimi ynë.

Pas dy ditëve të lira sot futbollistët u kthyen në stërvitje duke nisur përgatitjet për duelin e xhiros së 18-të të dielën në Tetovë.

Ndeshja e ardhshme me Sileksin është një shans për të rikthyer krenarinë tonë dhe për t’i dhënënjë fund të mirë vitit. Tifozët tanë janë armë e fuqishme e klubit, derisa tani kemi nevojë për të qenë të bashkuar më shumë se kurrë. Të mbledhim forcat dhe t’u tregojmë të gjithëve se ne kemi vendosmëri për të fituar.

Edhe pse humbëm nga Shkupi, le të përdorim këtë përvojë si një mësim. Në fund të fundit, futbolli është një sfidë e vazhdueshme për të rritur dhe për të forcuar ekipin tonë. Të dielën, të jemi të bashkuar në stadium për të dhënë mbështetjen tonë dhe për të krijuar një atmosferë të frymëzuar dhe motivuese.

Pas ndeshjes me Sileksin, na pret pauza dimërore. Le të përdorim këtë kohë për të reflektuar mbi gabimet tona, për të analizuar se ku mund të përmirësohemi, dhe për të ardhur më të fortë në pranverë. Objektivi ynë është ende aty, dhe ne duhet të vazhdojmë me besim dhe vendosmëri drejt tij.

Faleminderit për mbështetjen tuaj. Së bashku, ne jemi një familje e madhe, dhe bashkë mund të arrim çdo gjë.

#ForcaShkendija

Share Now

Related Post