LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Të dielën në transfertën me Sileksin në Krato...

blog-grid

Shkëndija të hënën është kthyer nga Turqia, ...

blog-grid

Shkëndija do të zhvillojë testin më të fortë...

blog-grid

Kuqezinjtë të mërkurën në orën 15:15 zhvillo...

blog-grid

Futbollistët sot kanë ditë të lirë pas një j...

blog-grid

Shkëndija të shtunën në orën 14:00 sipas orë...

blog-grid

Reprezentuesi i përkohëshëm i Shqipërisë vjen...

blog-grid

Shkëndija është akomoduar ne Antalia ku do të ...

blog-grid

Sulmuesi anësorë 24 vjeçar vjen në Tetovë nga...

blog-grid

Pas mbrojtësit Leard Sadriu, Shkëndija huazon p...

blog-grid

Shkëndija do të qëndrojë për të kryer fazën...

blog-grid

Sulmuesi i ri kuqezi ka folur për herë të parë...

blog-grid

Sulmuesi 22 vjeçarë bashkohet me kuqezinjtë dhe...

blog-grid

Shkëndija dhe portieri firmosin marrëveshje të ...

blog-grid

Skuadra ka realizuar grumbullimin e parë në viti...