LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Sulmuesi anësorë 24 vjeçar vjen në Tetovë nga...

blog-grid

Pas mbrojtësit Leard Sadriu, Shkëndija huazon p...

blog-grid

Shkëndija do të qëndrojë për të kryer fazën...

blog-grid

Sulmuesi i ri kuqezi ka folur për herë të parë...

blog-grid

Sulmuesi 22 vjeçarë bashkohet me kuqezinjtë dhe...

blog-grid

Shkëndija dhe portieri firmosin marrëveshje të ...

blog-grid

Skuadra ka realizuar grumbullimin e parë në viti...

blog-grid

Kuqezinjtë rezultojnë skuadra më e mirë nga Ma...

blog-grid

KF Shkëndija falemenderon Ahmedin për kontributi...

blog-grid

Pas ndeshjes së xhiros së 18-të në LPFMV, staf...

blog-grid

Trajneri Gjoka vlerëson shumë pozitiv gjysmësez...

blog-grid

A thua edhe kjo mund të ndodhë!? Është për t...

blog-grid

Përballë Pelisterit të mërkurën ulim siparin ...

blog-grid

Ernest Gjoka komplimenton skuadrën për triumfin ...

blog-grid

Të dielën kuqezinjtë luajnë si mysafirë të A...