LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

KF Shkëndija ka nisur zyrtarisht përgatitjet pë...

blog-grid

KF Shkëndija të hënën nis fazën përgatitore ...

blog-grid

Shefi i ri i stafit teknik i kuqezinjëve në pron...

blog-grid

Falemenderim dhe mirënjohje publike për mbështe...

blog-grid

KF Shkëndija konfirmon angazhimin e trajnerit të...

blog-grid

Mbrojtësi kosovar Ardian Limani nuk është më p...

blog-grid

KF Shkëndija vlerëson se nuk duhet të ekzistojn...

blog-grid

Krasniqi, Aganspahiç dhe Çinari janë futbollist...

blog-grid

KF Shkëndija shpreh shqetësimin për lëshimet e...

blog-grid

Klisman Cake nuk fsheh gëzimin që pikërisht nga...

blog-grid

Klubi i Futbollit Shkëndija përmes kësaj komuni...

blog-grid

Kuqezinjtë e mbyllin gjysmësezonin vjeshtor me d...

blog-grid

Përballaj e sotme e fituar 3:1 ndaj Sileksit vler...

blog-grid

Kuqezinjtë të dielën përballë Sileksit në Te...

blog-grid

Mbrojtësi i Shkëndijës Mevlan Adili ka hyrë n�...