Shkëndija with optimism against Mlladost C.D.

‘Red and Blacks’ in Ohrid face Mladost C.D. in  looking to continue the series of victories and maintain the first position in the ranking. The meeting starts at 14:30.

After a break of two weeks the emotions of the national championship are back. The ‘red and black’ team in this period has prepared a strategy for the upcoming obstacles, while the lack of weekend league match last weekend the team compensated with a controlling match against Bellasica in Strumica, winning convincingly 6: 0. Now in order comes the start of the second round of the competition in LPFM and the 10th turnover brings in transfer the duel with Mlladost. Captain Hasan’s injury and his absence is a handicap for the team, but at the same time this will be an additional motive to show character on the pitch.

 

“We expect to continue where we stopped before the break and that is to win the game. Of course it will not be an easy game, but we are Shkëndija and we definitely have to pursue our goals, to win the title after all that’s what we are here for. Of course it will not be easy, we stayed for a while without our captain and the best goalscorer, but we have width, and a long bench and I believe the players that will enter the plan will give all of their best to continue the positive series that we have”, said the Croatian striker of Shkëndija Bojan Vruçina

 

Përveç Hasanit dhe Juffos, të dy të lënduar dhe jashta konkurencës për një periudhë më të gjatë, stafi teknik ka në dispozicion të gjithë lojtarët. Cuculi kthehet në skuadër pas dy ndeshjeve pauzë për shkak të kartonit të kuq. Në fakt pezullimi për të ishte tre ndeshje, mirëpo në mesjavë Komisioni Diciplinor pranë FFM-së uli ndëshkimin në dy, kështu që kërçovari vihet në shërbim të trajnerit Duro. Atmosfera në skuadër është në nivel, ekipi ka hap të mirë prej 7-të fitoreve të njëpasnjëshme dhe tani kërkohet suksesi i rradhës. Me respekt për Mlladostin që mundën 3:1 në start të këtij edicioni të garave, besohet në triumf të ri dhe vazhdim të serisë pozitive. Skuadra prej të shtunën vendoset në Ohër, ku të dielën në orën 14:30 pason takimi Mlladost C.D.-Shkëndija.

Besides Hasan and Juffos, both injured and out of competition for a longer period of time, the technical staff has available all the players. Cuculi returns to the squad after a two-game pause due to a red card. In fact was suspended for three games, but midweek Disciplinary Commission near FFM cut the punishment in two, so this players service are made available to coach Duro. The atmosphere in the squad is in the level, the team has good pace of 7 consecutive victories and now is required the next success. With respect to Mlladost who Shkëndija defeated 3: 1 at the start of this edition of the competition, it is believed in the new triumph and continuity of positive series. The team from Saturday is placed in Ohrid, where in Sunday at 14:30 follows the meeting Mladost CD – Shkëndija

The list of 19 football players gatherd for the meeting with Mladost CD:

Marko Jovsnovski, Enez Azizi, Bllagoja Todorovski, Egzon Bejtullai, Artim Pollozhani, Karlinjo Rech, Sedat Berisha, Ardian Cuculi, Xhelil Abdulla, Besir Demiri, Armend Alimi, Muhamed Useini, Ennur Totre, Stenio Zhunior, Besart Ibraimi, Marjan Radeski, Bojan Vruçina, Hristijan Kirovski, Shpend Asani.

Tags

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.

Shkëndija me optimizëm kundër Mlladost C.D.

No image

‘Kuqezinjtë’ në Ohër përballen me Mlladost C.D. në kërkim të vazhdimit të serisë së fitoreve dhe ruajtjes së pozitës së parë në renditje. Takimi fillon në orën 14:30.

Pas pauzës dy javore rikthehen emocionet e kampionatit vendor. Skuadra ‘kuqezi’ këtë periudhë ka përgatitur strategji për pengesat e ardhshme, ndërsa mungesën e ndeshjes kampionale fundjavën e shkuar e kompensoi me takim kontrollues me Bellasicën në Strumicë, të fituar bindshëm 6:0. Tani në rradhë vjen starti i raundit të dytë të garave në LPFM dhe xhiroja e 10-të sjell duel me Mlladostin në transfertë. Lëndimi i kapitenit Hasani dhe mungesa e tij janë hendikep për ekipin, por njëkohësisht kjo do të jetë një motiv shtesë për të treguar karakter në fushë.

 

“Pres të vazhdojmë ku jemi ndalur para kësaj pauze dhe ajo është të fitojmë ndeshjen. Sigurisht se nuk do të jetë ndeshje e lehtë, mirëpo ne jemi Shkëndija dhe ne patjetër të ndjekim qëllimet tona, të fitojmë titullin pasi të gjithë për atë jemi këtu. Sigurisht se nuk do të jetë lehtë, kemi mbetur për një kohë pa kapitenin dhe golashënuesin tonë më të mirë, por kemi gjërësi, pankinë të gjatë dhe besoj se futbollistët që do hyjnë në plan do të japin gjithçka nga vetja për të vazhuar serinë pozitive që kemi”, deklaroi sulmuesi kroat i Shkëndijës, Bojan Vruçina.

Përveç Hasanit dhe Juffos, të dy të lënduar dhe jashta konkurencës për një periudhë më të gjatë, stafi teknik ka në dispozicion të gjithë lojtarët. Cuculi kthehet në skuadër pas dy ndeshjeve pauzë për shkak të kartonit të kuq. Në fakt pezullimi për të ishte tre ndeshje, mirëpo në mesjavë Komisioni Diciplinor pranë FFM-së uli ndëshkimin në dy, kështu që kërçovari vihet në shërbim të trajnerit Duro. Atmosfera në skuadër është në nivel, ekipi ka hap të mirë prej 7-të fitoreve të njëpasnjëshme dhe tani kërkohet suksesi i rradhës. Me respekt për Mlladostin që mundën 3:1 në start të këtij edicioni të garave, besohet në triumf të ri dhe vazhdim të serisë pozitive. Skuadra prej të shtunën vendoset në Ohër, ku të dielën në orën 14:30 pason takimi Mlladost C.D.-Shkëndija.

 

Lista e 19-të futbollistëve të grumbulluar për takimin me Mlladost C.D.:

Marko Jovsnovski, Enez Azizi, Bllagoja Todorovski, Egzon Bejtullai, Artim Pollozhani, Karlinjo Rech, Sedat Berisha, Ardian Cuculi, Xhelil Abdulla, Besir Demiri, Armend Alimi, Muhamed Useini, Ennur Totre, Stenio Zhunior, Besart Ibraimi, Marjan Radeski, Bojan Vruçina, Hristijan Kirovski, Shpend Asani.

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.