Calm, confident and concentration against Vardar

Shkëndija përballet të dielën me Vardarin në stadiumin ‘Filipi i Dytë’ Shkup në ndeshjen më interesante të xhiros së 11-të të Ligës së Parë. Futbollistët dhe stafi teknik janë të gatshëm për të dhënë më të mirën, por pa krijuar presion shtesë, pasi deri në fund të sezonit ka edhe shumë për tu luajtur.

On Sunday Shkëndija faces with Vardar at stadium “Philip II in Skopje in the most interesting match of the 11th turnover of the First League. The players and technical staff are ready to give their best, but without creating additional pressure because till the end of the season there is more to play.

Xhiroja e 11-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë sjell derbi të madh për Shkëndijën, që do të luajë në trasnfertë kundër Vardarit. Ekipi që rëmbeu pozitën e parë pikërisht nga Shkëndija një javë më parë kur ‘kuqezinjtë’ barazuan me Mlladostin, tani do jetë përballë djelmoshave të motivuar të Shpëtim Duros, të cilët kërkojnë të dëshmojnë cilësinë e tyre në duelin direkt.

Round 11 of the First League Macedonian Football brings Shkëndijën to great derby, which will play in transfers against Vardar. The team that took the first place precisely from Shkëndija a week ago where the ‘red and black’ tied with Mlladost will now be facing the Shpëtim Duro’s motivated boys, who want to demonstrate their quality in the direct duel.

Duro me futbollistet

The players and technical staff are ready to give their best, but without creating additional pressure, as this match does not decide the championship until the end of the season there will be even more to play. After the equalizing a week ago the atmosphere is set at the right level with the 5: 0 win against Metalurg in the Cup, and now calmly, confidently and maximum concentration is thought to face the quality team Vardar.

Pollozhani

“Normal after a disappointing week last Sunday against Mladost Carev Dvor, now we expect a derby match which will face two of the best teams in the league. As far as our team we know that we will go to Skopje without the best player of the team, or the footballer in best shape, Ferhan Hasani. But I think to compensate for this lack all players must give more than most and come out on the field on Sunday for a positive result. A handicap will be what I read in the media that there will not be organizing for the fans, we will be handicapped as it is known that every week ‘Ballistët’ support us in every game, in every stadium. In my opinion it will be a handicap but I believe that it would be much better for us to return from Skopje with a gift win against Vardar. Normal, we respect the opponent, we are in a position to deal with very serious team, but I think that if all give our best if and if we are in the game I think that we will return with a positive result”, declared Artim Pollozhani.

Si që thotë Pollozhani, hendikep është mungesa e Hasanit, mirëpo të gjithë në ekip kërkojnë të mendojnë pozitivisht me bindje se mund të arrihet rezultati i dëshiruar. Për këtë arsye skuadra ka punuar intenizivisht para kësaj ndeshje, ndërsa stafi teknik besohet të dalë me taktikën e duhur për të arritur objektivin.

As Pollozhani said the handicap is the lack of Hassan, but the whole team seeks to think positively convinced that they can achieve the desired result. For this reason the team has worked very hard before this match, while the technical staff is believed to come up with the appropriate tactics to achieve the objective.

Stervitje atmosfera

Vardar-Shkëndija match will be played on Sunday at the stadium “Philip II in Skopje, starting at 13:30.

The list of the 18 players gathered for a meeting with Vardar::
Marko Jovanovski, Enes Azizi, Bllagoja Todorovski, Artim Pollozhani, Karlinjo Rech, Sedat Berisha, Ardian Cuculi, Egzon Bejtullai, Xhelil Abdulla, Besir Demiri, Armend Alimi, Muhamet Useini, Ennur Totre, Stenio Zhunior, Besart Ibraimi, Marjan Radeski, Bojan Vruçina, Hristijan Kirovski.

Tags

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.

Qetë, me vetëbesim dhe koncetrim kundër Vardarit

No image

Shkëndija përballet të dielën me Vardarin në stadiumin ‘Filipi i Dytë’ Shkup në ndeshjen më interesante të xhiros së 11-të të Ligës së Parë. Futbollistët dhe stafi teknik janë të gatshëm për të dhënë më të mirën, por pa krijuar presion shtesë, pasi deri në fund të sezonit ka edhe shumë për tu luajtur.

Xhiroja e 11-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë sjell derbi të madh për Shkëndijën, që do të luajë në trasnfertë kundër Vardarit. Ekipi që rëmbeu pozitën e parë pikërisht nga Shkëndija një javë më parë kur ‘kuqezinjtë’ barazuan me Mlladostin, tani do jetë përballë djelmoshave të motivuar të Shpëtim Duros, të cilët kërkojnë të dëshmojnë cilësinë e tyre në duelin direkt.

Duro-me-futbollistet

 

Futbollistët dhe stafi teknik janë të gatshëm për të dhënë më të mirën, por pa krijuar presion shtesë, pasi kjo ndeshje nuk vendos kampionatin dhe deri në fund të sezonit do të ketë edhe shumë për tu luajtur. Pas barazimit të një jave më parë atmosfera është ngritur në nivelin e duhur me fitoren 5:0 kundër Metalurgut në Kupë, ndërsa tani me qetësi, vetëbesim dhe koncetrim maksimal mendohet për përballjen me ekipin cilësor të Vardarit.

Pollozhani

 

“Normal pas një jave zhgënjyese të dielën e kaluar kundër Mlladost Carev Dvorit, tani na pret një ndeshje derbi, ndeshje ku do të ballafaqohen dy ekipet më të mira në kampionat. Sa i përket skuadrës tonë dihet se do të shkojmë në Shkup pa futbollistin më të mirë të ekipit, apo futbollistit në formë më të mirë, Ferhan Hasanin. Por unë mendoj se për të kompensuar këtë mungesë gjithë lojtarët duhet të japim më shumë se maksimumin dhe të dalim në fushë ditën e dielë për rezultat pozitiv. Normal hendikep do të jetë edhe ajo që lexoj ne media se nuk do të ketë tifozë të organizuar, do jemi të hendikepuar pasi dihet se çdo javë ‘Ballistët’ na mbështesin në çdo ndeshje, në çdo stadium. Për mendimin tim do të jetë hendikep por vlerësoj se do të ishte shumë mirë që ne të kthehemi prej Shkupi me një dhuratë, fitore kundër Vardarit. Normal, respektojmë kundërshtarin, jemi në pozita që ballafaqohemi me ekip mjaft serioz, por unë mendoj se nëse gjithë japim maksimumin, nëse gjithë do jemi në lojë mendoj se do të kthehemi me rezultat pozitiv”, deklaroi Artim Pollozhani.

Si që thotë Pollozhani, hendikep është mungesa e Hasanit, mirëpo të gjithë në ekip kërkojnë të mendojnë pozitivisht me bindje se mund të arrihet rezultati i dëshiruar. Për këtë arsye skuadra ka punuar intenizivisht para kësaj ndeshje, ndërsa stafi teknik besohet të dalë me taktikën e duhur për të arritur objektivin.

Stervitje-atmosfera

 

Ndeshja Vardari-Shkëndija do të luhet të dielën në stadiumin ‘Filipi i Dytë’ në Shkup, me fillim në orën 13:30.

Lista e 18-të futbollistëve të grumbulluar për takimin me Vardarin:
Marko Jovanovski, Enes Azizi, Bllagoja Todorovski, Artim Pollozhani, Karlinjo Rech, Sedat Berisha, Ardian Cuculi, Egzon Bejtullai, Xhelil Abdulla, Besir Demiri, Armend Alimi, Muhamet Useini, Ennur Totre, Stenio Zhunior, Besart Ibraimi, Marjan Radeski, Bojan Vruçina, Hristijan Kirovski.

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.