blog-grid

Futbollistët e Shkëndijës sot në Tetovë zhvil...

blog-grid

Ndeshja do të transmetohet direkt në TV Nova dhe...

blog-grid

Lidhur me informacionet e publikuara në disa medi...

blog-grid

Klubi i futbollit Shkëndija tani më një periudh...

blog-grid

Gjenerata e futbollistëve nën 18-vjeç të Shkë...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës nën drejtimin e trajnerit...

blog-grid

“Kuqezinjtë” të dielën në Tetovë ...

blog-grid

Sulmuesit e Shkëndijës janë përfshirë në lis...

blog-grid

Shpresat “kuqezi” dalin kampionë në gjashtë...

blog-grid

Pas takimit të mbrëmshëm në zyrat e klubit me ...