blog-grid

Një javë para fundit të sezonit aktual në LPFM...

blog-grid

Xhiroja e 22-të dhe e fundit ka sjellë fitore 3:...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës nën drejtimin e Jeton Beq...

blog-grid

Egzon Bejtullai, Marijan Radeski dhe Mevlan Murati...

blog-grid

Të mërkurën mbyllet sezoni garues 2016/2017 në...

blog-grid

Ndeshja e fundit sezonale të mërkurën me Pelist...

blog-grid

Shefi i ri i stafit teknik ka nisur punën me skua...

blog-grid

Skuadra vazhdon punën e ndarë në dy grupe. një...

blog-grid

Pas tre ditëve të para me testime fizike dhe mje...

blog-grid

Shkëndija të shtunën në mëngjes është nisur...