LIVE | Shkëndija vs Pelister

No image

Ndeshja do të transmetohet direkt në TV Nova dhe në kanalin zyrtar të FFM-së (http://tv.ffm.mk/) e cila është bartëse e të drejtave televizive për finalen e Kupës.