blog-grid

Incidentet e shkaktuara nga ana e tifozëve në gj...

blog-grid

KF Shkëndija vlerëson të pamatur dhe të ekzagj...

blog-grid

“Kuqezinjtë” të dielën do të jenë...

blog-grid

“Kuqezinjtë” kanë realizuar sesionin...

blog-grid

Gjenerata U 16 e Shkëndijës që drejtohet nga tr...

blog-grid

Komisioni për Ankesa pranë FFM-së pranon pjesë...

blog-grid

“Kuqezinjtë” të dielën përballen me Bregal...

blog-grid

Të rinjtë “kuqezi” nën drejtimin e Jeton Be...

blog-grid

Klubi i futbollit Shkëndija njofton se prej ditë...

blog-grid

Futbollistët “kuqezi” u janë kthyer detyrav...