blog-grid

Tani më dy ditë nën organizim të KF Shkëndija...

blog-grid

Shkëndija me intenzitet maksimal është duke u p...

blog-grid

“Kuqezinjtë” nën urdhërat e trajnerit Erhan...

blog-grid

Pas tre ditë aktivitete të ngjeshura me kombinim...

blog-grid

Skuadra U 15 e Shkëndijës është shpallur kampi...

blog-grid

“Kuqezinjtë” të dielën luajnë në ...

blog-grid

Futbollistët e ekipit U 18 të Shkëndijës fitoj...

blog-grid

Optimizëm para finales së Kupës të mërkurën ...

blog-grid

Trajneri Erhan Selimi dhe kapiteni Ardian Cuculi k...