Strugani ishte pjesë e shpresave të Maqedonisë ...

blog-grid

Mesfushori i Shkëndijës vazhdon të besojë se S...

blog-grid

Futbollistët e Shkëndijës u përballën ndërmj...

blog-grid

Dinamo Tbilis, Ulisses FC dhe Akademia Pushkash ja...

blog-grid

Mbrojtësi 28 vjeçar vjen nga rradhët e Botafogo...

blog-grid

Shkëndija sjell dy përforcime në repartin e def...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ në Ohër përballen me Mlladost...

blog-grid

Shkëndija shkon në Shkup me respekt maksimal pë...

blog-grid

KF Shkëndija njofton se nuk do të ketë udhëtim...

blog-grid

Shkëndija përballet të dielën me Vardarin në ...