blog-grid

Super goli i Shalës ma mjaftuar vetëm për 1 pik...

blog-grid

Mundemi me përmbysje nga Struga. Krasniqi na soll...

blog-grid

Bruno Dita na jep fitore 1:0 përballë Tikveshit ...

blog-grid

Barazojmë 2:2 në Shtip në xhiron e 15-të të L...

blog-grid

Shala dhe Totre na sjellin fitoren e 9 sezonale me...

blog-grid

Mundemi 1:0 në transfertën me Shkupin në xhiron...