blog-grid

Strugani ishte pjesë e shpresave të Maqedonisë ...

[English] Mesfushori i Shkëndijës vazhdon të be...

blog-grid

[English] Futbollistët e Shkëndijës u përball�...

blog-grid

[English] Dinamo Tbilis, Ulisses FC dhe Akademia P...

blog-grid

[English] Shkëndija sjell dy përforcime në repa...

blog-grid

Mbrojtësi 28 vjeçar vjen nga rradhët e Botafogo...

‘Red and Blacks’ in Ohrid face Mladost...

The Shkëndija goes in Skopje with the utmost resp...

FC Shkëndija announces that there will be no org...

Shkëndija përballet të dielën me Vardarin në ...