BULETINI INFORMATIV

blog-grid

Pas hutisë së krijuar në opinion në lidhje me ...

blog-grid

Prestigjiozet Bild.de, Express.de, Goal.com, Sport...

blog-grid

Për të tretin vit me radhë futbollistë të Shk...

blog-grid

Tekniku i Shkëndijës Jeton Beqiri është pajisu...

blog-grid

Dy ditë pasi ekipi i parë ka shkuar në pushim d...

blog-grid

  Skuadra ‘kuqezi’ është shpallur ekipi...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ që kanë udhëtuar drejt Shqip...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ tradicionalisht janë pjesë e t...

blog-grid

Shkëndija renditet e 624-ta nga 1000 klube të p...

blog-grid

Federata e futbollit të Maqedonisë më 15 dhjeto...

blog-grid

Edhe pse në media prej disa ditëve më parë u p...

blog-grid

Trajneri boshnjak Bruno Akrapoviç nuk është më...

blog-grid

Drejtuesit e Shkëndijës dhe Shkupit njëzëri pa...

blog-grid

Interesi për takimin derbi ndërmjet Shkëndijës...

blog-grid

Duke dashur të shmangim rëmujat e padëshiruara ...