BULETINI INFORMATIV

blog-grid

Pas ndeshjes HJK Helsinki-Shkëndija, kryetari i H...

blog-grid

Shkëndija dërgon në kalitje dy lojtarët e rinj...

blog-grid

Pas analizës disa ditore, z. Lazim Destani shpreh...

blog-grid

Pas takimit të mbrëmshëm në zyrat e klubit me ...

blog-grid

Lidhur me informacionet e publikuara në disa medi...

blog-grid

Pas tre ditë aktivitete të ngjeshura me kombinim...

blog-grid

Tani më dy ditë nën organizim të KF Shkëndija...

blog-grid

Klubi i futbollit Shkëndija njofton se prej ditë...

blog-grid

Prej 10 deri më 12 maj KF Shkëndija do të jetë...

blog-grid

Komisioni për Ankesa pranë FFM-së pranon pjesë...

blog-grid

KF Shkëndija vlerëson të pamatur dhe të ekzagj...

blog-grid

Incidentet e shkaktuara nga ana e tifozëve në gj...

blog-grid

REAGIM

Sot gjatë ditës emri i klubit tonë është laku...

blog-grid

Kur kanë mbetur disa ditë deri në fillimin e gj...

blog-grid

Afati i janarit përmbyllet me Besart Abdurahimin....