BULETINI INFORMATIV

blog-grid

KF Shkëndija ka lidhur bashkëpunim me Dugout, pl...

blog-grid

Sot dhe nesër në Gjenevë të Zvicrës zhvillohe...

blog-grid

Me qëllim për të shmangur rëmujat e padëshiru...

blog-grid

Shkëndija të enjten në Shkup përballet me AC M...

blog-grid

Ecuria pozitive e Shkëndijës në eliminatoret e ...

blog-grid

Duke parë interesimin e madh që kanë adhuruesit...

blog-grid

Interesim i jashtëzakonshëm për takimim e dytë...

blog-grid

Paralelisht me udhëtimin e suksesshëm europian d...

blog-grid

Pas ndeshjes HJK Helsinki-Shkëndija, kryetari i H...

blog-grid

Shkëndija dërgon në kalitje dy lojtarët e rinj...

blog-grid

Pas analizës disa ditore, z. Lazim Destani shpreh...

blog-grid

Pas takimit të mbrëmshëm në zyrat e klubit me ...

blog-grid

Lidhur me informacionet e publikuara në disa medi...

blog-grid

Pas tre ditë aktivitete të ngjeshura me kombinim...

blog-grid

Tani më dy ditë nën organizim të KF Shkëndija...