blog-grid

Përfundon me barazim 1:1 ndeshja e kuqezinjve kun...

blog-grid

Kuqezinjtë sigurojnë fitore të merituar dhe tre...

blog-grid

Kuqezinjtë e Shkëndijës siguruan fitore mjaft t...

blog-grid

Kuqezinjtë shënuan fitore të vlefshme ndaj Peli...

blog-grid

Kushtet atmosferike dhe reshjet e dendura të bor�...

blog-grid

Kuqezinjtë startojnë me fitore sezonin pranveror...

blog-grid

Kuqezinjtë shënojnë edhe fitoren e dytë në se...

blog-grid

Ndalen kuqezinjtë me barazimin pa gola ndaj Akade...

blog-grid

Kuqezinjtë kthehen me humbje nga kryeqyteti, pasi...