LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

“Kuqezinjtë” shprehin konsideratë të madhe ...

blog-grid

Shkëndija pasditën e sotme është vendosur në ...

blog-grid

Shkëndija të shtunën në mëngjes është nisur...

blog-grid

Pas tre ditëve të para me testime fizike dhe mje...

blog-grid

Skuadra vazhdon punën e ndarë në dy grupe. një...

blog-grid

Shefi i ri i stafit teknik ka nisur punën me skua...

blog-grid

Pas analizës disa ditore, z. Lazim Destani shpreh...

blog-grid

Ndeshja e fundit sezonale të mërkurën me Pelist...

blog-grid

Të mërkurën mbyllet sezoni garues 2016/2017 në...

blog-grid

Egzon Bejtullai, Marijan Radeski dhe Mevlan Murati...

blog-grid

Një javë para fundit të sezonit aktual në LPFM...

blog-grid

Sulmuesit e Shkëndijës janë përfshirë në lis...

blog-grid

“Kuqezinjtë” të dielën në Tetovë ...

blog-grid

Ndeshja do të transmetohet direkt në TV Nova dhe...

blog-grid

Futbollistët e Shkëndijës sot në Tetovë zhvil...