REACTION | Medjedoviç: I lumtur për golin

No image

Triumfi i parë në start të gjysmëstinorit pranveror përveç tre pikëve ka nxjerë në pah paraqitjen e mirë të të rinjëve Totre e Zejnullai, si dhe katër përforcimeve Abdurahimi, Çollakoviç, Çollak dhe Medjedoviç.

Ky i fundit shënoi gol në debutim, ndërsa shprehet shumë i kënaqur me mënyrën se si ai dhe përforcimet tjera janë pritur në skuadër dhe në Tetovë.