BULETINI INFORMATIV

blog-grid

Nga dita e hënë në shitje do të jenë biletat ...

blog-grid

Klubi i futbollit Shkëndija në vazhdën e organi...

blog-grid

Njoftohen të gjithë gazetarët, fotografët dhe ...

blog-grid

Pas shortit për dyshet e raundit të parë në Eu...

blog-grid

Në shortin e hedhur në Nyon të Zvicrës është...

blog-grid

Të mërkurën në mbrëjme ekipi ka udhëtuar dre...

blog-grid

Marko Jovanovski dhe Artim Pollozhani kanë vazhdu...

blog-grid

Ish-kapiteni i Shkëndijës, Erhan Selimi rikthehe...

blog-grid

Mbrojtësi i djathtë Mevlan Murati firmos kontrat...

blog-grid

Futbollistët ‘kuqezi’ sot kanë nisur zyrtari...

blog-grid

Shkëndija ka caktuar tre ndeshje kontrolluese pë...

blog-grid

 Shkëlqejnë futbollistët e Shkëndijës në fi...

blog-grid

Emocionet për triumfin e Shkëndijës në Kupën ...

blog-grid

Portieri legjendar ka qëndruar të martën në am...

blog-grid

Koordinatori i KF Shkëndija, Festim Ademi të hë...