BULETINI INFORMATIV

blog-grid

Pas paraqitjeve të dobëta të skuadrës gjatë k...

blog-grid

Shkëndija ‘njoftohet’ me terrenin e &...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë shprehur respekt dhe maturi për...

blog-grid

Shkëndija tashmë është akomoduar në Talin të...

blog-grid

“E dij se Shkëndija është skuadër shumë e m...

blog-grid

Fantazisti brazilian vjen për të përforcuar pje...

blog-grid

Pas dy ditëve të lira pas kthimit të skuadrës ...

blog-grid

Shkëndija do të testojë formën përballë ekip...

blog-grid

 

blog-grid

Bazhe Todorovski nuk është më futbollisti Shkë...

blog-grid

Shkëndija të dielën pranoi trofeun për titulli...

blog-grid

Presidenti Visar Bexheti dhe udhëheqësit e shkol...

blog-grid

Erhan Selimi emërohet drejtor i shkollës së fut...

blog-grid

Mënyra bindëse e fitimit të titullit të kampio...

blog-grid

Viti më i suksesshëm në historinë e klubit mby...