BULETINI INFORMATIV

blog-grid

Shkëndija gjendet para një sprove tjetër histor...

blog-grid

Shkëndija-Neftçi mund të shikohet për 200 dena...

blog-grid

Njoftohen të gjithë gazetarët, fotografët dhe ...

blog-grid

Me optimizëm të matur dhe vetëbesim në potenci...

blog-grid

Të nderuar mbështetës të KF Shkëndija. Në pr...

blog-grid

Shefi i stafit teknik Bruno Akrapoviq dhe kapiteni...

blog-grid

Shkëndija dhe m​esfushori kumanovar kanë gjetu...

blog-grid

Trajneri Bruno Akrapoviq dhe kapiteni Ferhan Hasan...

blog-grid

Nga dita e hënë në shitje do të jenë biletat ...

blog-grid

Klubi i futbollit Shkëndija në vazhdën e organi...

blog-grid

Njoftohen të gjithë gazetarët, fotografët dhe ...

blog-grid

Pas shortit për dyshet e raundit të parë në Eu...

blog-grid

Në shortin e hedhur në Nyon të Zvicrës është...

blog-grid

Të mërkurën në mbrëjme ekipi ka udhëtuar dre...

blog-grid

Marko Jovanovski dhe Artim Pollozhani kanë vazhdu...