BULETINI INFORMATIV

blog-grid

Ndiqeni fcshkendija në Snapchat për pamje eksklu...

blog-grid

Sonte në mbrëmje autoritetet komunale përgjegj...

blog-grid

Përkundër ofertave për zgjatje të kontratave m...

blog-grid

KF Shkëndija shpall konkurs për punësim  në p...

blog-grid

Shkëndija do të përballet me Rabotniçkin në 1...

blog-grid

Tre futbollistë të Shkëndijës janë përfshir...

blog-grid

Shkëndija këtë vit shkruan historinë në sken...

blog-grid

Klubi ynë i zemrës po e realizon me sukses ëndr...

blog-grid

Shkëndija me entuziazëm pret takimin e kthimit t...

blog-grid

Informohen të gjithë gazetarët, fotografët dhe...

blog-grid

Shkëndija këtë verë përgatiti verë të gjat...

blog-grid

Takimi Shkëndija-Shkupi i paraparë të luhet të...

blog-grid

Lazim Destani i bëri vizitë skuadrës së Shkën...

blog-grid

Klubi i Futbollit Shkëndija shpreh indinjatë të...

blog-grid

Klubi i futbollit Shkëndija përmes Kryqit të Ku...