BULETINI INFORMATIV

blog-grid

MPB dhe FFM edhe një herë vendosin kundër tifoz...

blog-grid

Shkëndija len pas suksesin e fundjavës me Renov...

blog-grid

Faqja zyrtare www.kfshkendija.com ka pësuar ndrys...

blog-grid

Përfundojnë vuajtjet dhe endjet për të luajtur...

blog-grid

Pas pauzës dy javore për shkak të ndeshjeve kon...

blog-grid

Shkëndija B ka shënuar fitore 1:0 përballë Sil...

blog-grid

27/08/2019 Komunikatë nga Lazim Destani Pas paraq...

blog-grid

Meriton Korenica ka shënuar golin e vetëm të ta...

blog-grid

Radeski scored the second goal in the draw 2: 2 in...

blog-grid

Kirovski, Asani, Korenica and Zejnullai have score...

blog-grid

Good form that is in has made the selector Angelov...

blog-grid

Shkëndija expects Horizont Turnovo on Sunday in K...

blog-grid

Besir Demiri and Marjan Radeski , with Mevlan Mura...

blog-grid

Macedonian Cup quarter-final wil smash Shkëndija...

blog-grid

  The first team continued the training sessi...