blog-grid

Lorik Kaba Jakupi dhe Amir Nuhija kanë firmosur k...

blog-grid

Kuqezinjtë përforcojnë repartin defanziv me ang...

blog-grid

Ardian Limani ka scarier pse ai beson se lëvizja ...

blog-grid

Mbrojtësi i majtë Zija Merxhani kthehet në tabo...

blog-grid

KF Shkëndija shpreh falemenderim dhe mirënjohje ...

blog-grid

Mesfushori 28 vjeçar vjen nga skuadra e Prishtin�...

blog-grid

Fantazisti kosovar me shumë entuziazëm ka pritur...

blog-grid

KF Shkëndija shpreh falemenderim dhe mirënjohje ...

blog-grid

KF Shkëndija shpreh falemenderim dhe mirënjohje ...

blog-grid

Me vlerësim maksimal për 16 ditët e para të p�...