blog-grid

Cake, Milev dhe Mujezinoviç sjellin golat për fi...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e 10-të sezona...

blog-grid

Shala dhe Çinari na japin fitore përballë Skopj...

blog-grid

Rexhepi dhe Shala na japin fitore 2:0 përballë P...

blog-grid

Mundemi me penalti nga Makedonija Gj.P. dhe lësho...

blog-grid

Shkëlqen Shkëndija dhe mposht 4:1 Tikveshin. Dy ...

blog-grid

Një gol i Cakes na jep tre pikë nga transferta n...

blog-grid

Jemi ndalur me barazim pa gola nga Sileksi në Tet...

blog-grid

Milev, Çinari dhe Ramadani realizojnë për fitor...

blog-grid

Super goli i Çinarit nuk mjaftoi për rezultat po...