blog-grid

Një shpërqendrim në mbrojtje na kushton disfat�...

blog-grid

Përkundër 29 goditjeve drejt portës kundërshta...

blog-grid

Doriev me dy gola dhe një realizim i Hasanit na j...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë zhvilluar ndeshjen e parë kontr...

blog-grid

Shkëndija ka zhvilluar edhe testin e dytë në p�...

blog-grid

Shkëndija është mundur pa meritë 1:0 nga Dinam...

blog-grid

Shkëndija i mbyll përgatitjet në Turqi me baraz...

blog-grid

Mundemi 2:0 nga Shkupi në Kërçovë në duelin e...

blog-grid

Një gol i Erald Çinarit na jep fitore dhe tre pi...

blog-grid

Kuqezinjtë nuk kanë mundur të shënojnë në po...