Lajme nga moshat e reja

blog-grid

Skuadra e re e Shkëndijës nën moshën 19 vjeça...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës, më 30.09.2021 (e enjte) ...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës, kampionë të Maqedonisë...

blog-grid

Shpresat kuqezi tashmë disa ditë qëndrojnë në...

blog-grid

Shkëndija U19 sërish përfaqëson vendin në eli...

blog-grid

Shpresat kuqezi kanë zhvilluar paraqitje shumë p...

blog-grid

Dynamo Kiev U19 8 – 0 Shkëndija U19 Shpresa...

blog-grid

Shkëndija U19 do të përballet me kampionin e Uk...

blog-grid

Shkëndija të dielën do të pranojë trofeun pë...

blog-grid

Presidenti Visar Bexheti dhe udhëheqësit e shkol...

blog-grid

Klubi i Futbollit Shkëndija paralel me ekipin e p...

blog-grid

Erhan Selimi emërohet drejtor i shkollës së fut...

blog-grid

Dominimi në futbollin e Maqedonisë me ekipin e p...

blog-grid

Kryesia e klubit bën risistemim në strukturën e...

blog-grid

Vitrinat e KF Shkëndija pasurohen edhe me një tr...