Lajme nga moshat e reja

blog-grid

Dy gola të Albin Ramadani i kanë dhënë Shkënd...

blog-grid

Shpresat kuqezi kanë luajtur baraz 3:3 në transf...

blog-grid

Një pjesë e parë e furishme i ka mjaftuar skuad...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës vazhdojnë ecurinë e shk�...

blog-grid

Shkëndija U 19 me barazim 1:1 me FC Nitra nga Sll...

blog-grid

Shpresat kuqezi janë ndarë me barazim 1:1 me sku...

blog-grid

Shpresat kuqezi të martën në Shkup përballen m...

blog-grid

Shpresat kuqezi të martën luajnë ndeshjen e kth...

blog-grid

Dy gola të Enis Fazllagiqit dhe një realizim i E...

blog-grid

Skuadrat e kadetëve të Shkëndijës dhe Renovës...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës kanë pësuar disfatë min...

blog-grid

Skuadra e shpresave të Shkëndijës me optimizëm...

blog-grid

Gjenerata e kadetëve të Shkëndijës e drejtuar ...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës kanë shënuar fitore bind...

blog-grid

Skuadra U 19 e Shkëndijës paralel me obligimet k...