LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Mbrojtësi 28 vjeçar vjen nga rradhët e Botafogo...

blog-grid

Shkëndija sjell dy përforcime në repartin e def...

blog-grid

Dinamo Tbilis, Ulisses FC dhe Akademia Pushkash ja...

blog-grid

Strugani ishte pjesë e shpresave të Maqedonisë ...

blog-grid

Mesfushori i Shkëndijës vazhdon të besojë se S...

blog-grid

Futbollistët e Shkëndijës u përballën ndërmj...