LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Dy futbollistët e Shkëndijës të ndëshkuar me ...

blog-grid

Ekzaminimet mjekësore fatkeqësisht vërtetojnë ...

blog-grid

Shkëndija është mundur 2:1 nga Trakai në Litua...

blog-grid

Ashtu si në pjesën më të madhe të vendeve eur...

blog-grid

 “Kuqezinjtë” zhvilluan seancën st�...

blog-grid

Ekipi lituanez ka respektin maksimal nga “ku...

blog-grid

Shkëndija ka zhvilluar seancën e fundit stërvit...

blog-grid

Paralelisht me udhëtimin e suksesshëm europian d...

blog-grid

Shorti për sezonin e ri 2017-2018 në Ligën e Pa...

blog-grid

Futbollistët e Shkëndijës dhe stafi teknik kan�...

blog-grid

“Kuqezinjtë” për herë të katërt n...

blog-grid

Pas ndeshjes HJK Helsinki-Shkëndija, kryetari i H...

blog-grid

Barazimi 1:1 në fushë të HJK Helsinkit i ka dh�...

blog-grid

Krejtësisht natyrshëm pas kualifikimit në raund...

blog-grid

Skuadra “kuqezi” ka zhvilluar seancën zyrtare...