LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Shkëndija tani më është vendosur në ‘Papill...

blog-grid

Ekspedita e Shkëndijës të dielën ka udhëtuar ...

blog-grid

Plani i ndeshjeve kontrolluese të Shkëndijës n...

blog-grid

Mbrojtësit Sedat Berisha e Xhelil Abdulla dhe mes...

blog-grid

Shkëndija ka fituar edhe miqësoren e dytë në O...

blog-grid

Sulmuesi Hristijan Kirovski nuk do të jetë pjes...

blog-grid

Sulmuesi kroat dhe drejtuesit e klubit kanë ndër...

blog-grid

Radeski shënoi dy herë në pjesën e parë, ndë...

blog-grid

 ‘Kuqezinjtë’ në përgatitjet një javore n...

blog-grid

Dita e dytë e përgatitjeve dimërore ka sjellë ...

blog-grid

Shkëndija prej të enjten transferohet në Ohër ...

blog-grid

’Kuqezinjtë’ sot kanë shënuar startin e pë...

blog-grid

Shkëndija do të zhvillojë katër takime kontrol...

blog-grid

Bejtullai, Totre, Nuhi dhe Abdulla kanë shpërnda...

blog-grid

Të dielën në Dubai u zhvillua edicioni i rradh...