LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

AC Milan nga Italia do të jetë rival i Shkëndij...

blog-grid

Shkëndija sot në shortin që do të hidhet në N...

blog-grid

Kapiteni i skuadrës Ferhan Hasani shkëqleu me dy...

blog-grid

Legjendë si futbollist, legjendë si trajner. Qat...

blog-grid

Përballja Shkëndija-Trakai në kuadër të turit...

blog-grid

“Kuqezinjtë” kanë përfunduar përga...

blog-grid

Përkundër negativës 2:1 nga ndeshja e parë me ...

blog-grid

Mesfushori kumanovar flet me respekt për ekipin l...

blog-grid

Shkëndija të enjten në Strumicë synon përmbys...

blog-grid

Me rastin e pushimeve verore dhe qëndrimit të m�...

blog-grid

Informohen të gjithë gazetarët, fotografët dhe...

blog-grid

Ndeshja e kthimit me FK Trakain në Liga Evropa mu...

blog-grid

Dy futbollistët e Shkëndijës të ndëshkuar me ...

blog-grid

Ekzaminimet mjekësore fatkeqësisht vërtetojnë ...

blog-grid

Shkëndija është mundur 2:1 nga Trakai në Litua...