blog-grid

Qatip Osmani nuk është më trajner i Shkëndijë...

blog-grid

32 vjeçari vlerëson se është koha për të lir...

blog-grid

Pionierët e rinjë kanë fituar trofeun e Kupës ...

blog-grid

Futbollistët në fund të muajt fillojnë me ekza...

blog-grid

Futbollisti i ri i Shkëndijës do të jetë pjes�...

blog-grid

Shkëndija të premten do të ketë grumbullimin e...

blog-grid

Kuqezinjtë realizuan grumbullimin e parë, pas ç...

blog-grid

Kampion me Shkëndijën në vitin 2011 dhe fitues ...

blog-grid

Mesfushori nuk do të jetë më pjesë e kuqezinj�...