Kuqezinjtë në pushim deri më 30 maj, grumbullimi më 2 qershor

No image

Futbollistët në fund të muajt fillojnë me ekzaminimet, ndërsa grumbullimi i parë është planifikuar për datën 2 qershor.

Shkëndija ka lënë futbollistët në pushim veror menjëherë pas ndeshjes së fundit kampionale përballë Rabotniçkit në Shkup. Deri më 30 qershor është paraparë lojtarët të jenë të lirë, gjithsesi duke ndjekur programet individuale të rekomanduara nga trajneri kondicional Ivan Jovanovski. 

Më 31 maj dhe 1 qershor futbollistët do të kryejnë ekzaminimet mjekësore dhe matjet e zakonshme para startit të fazës përgatitore, ndërsa gurmbullimi i parë është planifikuar për datën 2 qershor. 

SHPËRNDAJE

TË NGJASHME