Shkëndija më 10 janar do të ketë grumbullimin ...

Shkëndija do të zhvillojë katër takime kontrol...

’Kuqezinjtë’ sot kanë shënuar startin e pë...

Dita e dytë e përgatitjeve dimërore ka sjellë ...

Shkëndija prej të enjten transferohet në Ohër ...

 ‘Kuqezinjtë’ në përgatitjet një javore n...

Radeski shënoi dy herë në pjesën e parë, ndë...

Sulmuesi kroat dhe drejtuesit e klubit kanë ndër...

Sulmuesi Hristijan Kirovski nuk do të jetë pjes�...