blog-grid

‘Kuqezinjtë’ kërkojnë të bartin në kampio...

Shkëndija udhëton drejt Shkupit për të materia...

I lënduar në takimin e parë çerekfinal të Kup...

Pasi eliminuan Vardarin nga Kupa e Maqedonisë, fu...

Në ndeshjen kontrolluese të përfaqësues së Ma...

Horizont Turnova është rivali i Shkëndijës në...

Shkëndija të enjten përballet me Shkupin në K�...

Drejtuesit e KF Shkëndija kanë ndërperë bashk�...

Bejtullai, Totre, Nuhi dhe Abdulla kanë shpërnda...

Të dielën në Dubai u zhvillua edicioni i rradh�...