blog-grid

Barazojmë 2:2 në Shtip në xhiron e 15-të të L...

blog-grid

Shala dhe Totre na sjellin fitoren e 9 sezonale me...

blog-grid

Mundemi 1:0 në transfertën me Shkupin në xhiron...

blog-grid

Dy gola të boshnjakut Aganspahiç dhe një realiz...

blog-grid

Me dy golat e Shalës u duke se shkuam pranë fito...

blog-grid

Çinari me dy super gola dhe një realizim i Ditë...

blog-grid

Dominimi dhe shanset e krijuara mbeten pa shfrytë...

blog-grid

Kuqezinjtë ndalen me barazim pa gola në duelin m...

blog-grid

Aganspahiç me gol 8 minuta para fundit na jep bar...