BULETINI INFORMATIV

blog-grid

Bazhe Todorovski nuk është më futbollisti Shkë...

blog-grid

Shkëndija të dielën pranoi trofeun për titulli...

blog-grid

Presidenti Visar Bexheti dhe udhëheqësit e shkol...

blog-grid

Erhan Selimi emërohet drejtor i shkollës së fut...

blog-grid

Mënyra bindëse e fitimit të titullit të kampio...

blog-grid

Viti më i suksesshëm në historinë e klubit mby...

blog-grid

Me rastin e dhënies së çmimeve nga FFM për më...

blog-grid

Dominimi në futbollin e Maqedonisë me ekipin e p...

blog-grid

Futbollistët e Shkëndijës për të pestin vit m...

blog-grid

Kompania për prodhimin e ujit ‘MaYa’ dhe Shk...

blog-grid

Me rastin e mbylljes të sezonit garues 2017/2018 ...

blog-grid

Shkëndija shkruan historinë me dominim të hatas...

blog-grid

Emocionet për shpalljen kampion të Shkëndijës ...

blog-grid

Duke dashur të sqarojmë opinionin në lidhje me ...

blog-grid

Skuadra kuqezi vazhdon rritjen në të gjithë sek...