blog-grid

KF Shkëndija shpreh mirënjohje dhe vlerësim mak...

blog-grid

Shkëndija angazhon një prej futbollistët e ri m...

blog-grid

Përforcimi i parë i Shkëndijës për merkaton d...

blog-grid

Kuqezinjtë deri më 24 janar do të stërviten n�...

blog-grid

Mesfushori 27 vjeçar kthehet në taborin kuqezi p...

blog-grid

Mesfushori qendror Mustafa Mujezinoviç është fu...

blog-grid

Nasko Milev është aktivizimi i rradhës i kuqezi...

blog-grid

Shkëndija ka kthyer në skuadër mbrojtësin e ma...

blog-grid

Shkëndija dhe Torpedo Kutaisi kanë gjetur akord ...