blog-grid

Përfundon me barazim ndeshja kundër rivalit të ...

blog-grid

Përfundon me barazimin pa gola dueli ndërmjet Sh...

blog-grid

Kuqezinjtë shënojnë fitore bindëse në ndeshje...

blog-grid

Shkëndija mori një fitore mjaft të rëndësishm...

blog-grid

Kuqezinjtë e nisin me barazim sezonin e ri garues...

blog-grid

Kuqezinjtë e regjistrojnë fitoren e parë në se...

blog-grid

Kuqezinjtë kthehen me tre pikë nga Strumica dhe ...

blog-grid

Kuqezinjtë kthehen me humbje nga Strumica pasi n�...

blog-grid

Shkëndija arrin fitore të rëndësishme në tran...