blog-grid

Kuqezinjtë kanë barazuar pa gola përballë Shku...

blog-grid

Ljupço Doriev me dy gola dhe një asist ishte fig...

blog-grid

Mos realizimi i shanseve para portës kundërshtar...

blog-grid

Fitore impresive e Shkëndijës ndaj Rabotniçkit ...

blog-grid

Një gol i Ljupço Dorievit sjell fitore dhe tre p...

blog-grid

Goli i Dorievit s’mjafton për fitore, pasi mysa...

blog-grid

Një shpërqendrim në mbrojtje na kushton disfat�...

blog-grid

Një gol i Erald Çinarit na jep fitore dhe tre pi...

blog-grid

Cake, Milev dhe Mujezinoviç sjellin golat për fi...